4. tammikuuta 2011

Makkarin tauluprojekti

Jo puolisen vuotta sitten Ikeasta ostetut Tyglösa-pingotuskehykset saivat vihdoin päällyksensä.


Useiden pohdintojen jälkeen taulukankaaksi hankittiin mustavalkoista Saralisaa. Kankaassa oli monia mielenkiintoisia kohtia, ja kehyksiä siirtelemällä yritettiin löytää parhaat mahdolliset palat, jotta taulusarja näyttäisi yhtenäiseltä, mutta ei liikaa yhdestä kankaasta leikatulta. Mielestäni onnistuttiin valitsemaan todella hyvät palat. Apuaan tarjosi myös Kerttu-kissa.



 Kuviot kuitenkin huusivat tuunausta, joten tartuin tusseihin. Varsinaisia kangastusseja minulla ei ole kuin muutamaa väriä, joten otin vedenpitävät Promarkerit käyttöön. Testasin jämäsuikaleelle Berry red ja Ruby -sävyjä ja totesin jälkimmäisen sopivan paremmin makuuhuoneemme punaisiin hyllyihin.



Tussailin alueita randomisti sieltä täältä, ja lopputuloksesta tuli yllättävän onnistunut vaikken suunnitellut etukäteen mitä tussaan mistäkin. Vielä kun taulut saisi jonain päivänä ripustettua sinne makkarin seinällekin!

(Klikkaamalla suurenee)

6 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Ihanat! Tosi hyvä idea tuo värittely, tuo vähän ilmettä noihin.

Petra Ilona kirjoitti...

Tosi kauniit ja tuunaus sopii paremmin kuin hyvin. :)

aliish kirjoitti...

Hienoja!

AnneVee kirjoitti...

Meidän olkkarin verhoissa taitaa olla sama kuvio, mutta valmiiksi värillisenä. Eli hyvä valinta kankaaksi;) Kuvia sitten, kun ovat seinällä!!

Muriska kirjoitti...

uu näistä tuli makeet! :)

Henna kirjoitti...

Kiitti kaikille ^_^