19. lokakuuta 2010

Paperihommia

Olen miettinyt koruilleni jonkinlaista yhtenäistä merkintätapaa. Aiemmin olen leimannut taustapahveihin kuvia ja nimeäni, mutta ulkoasu on vaihdellut joka tekokerralla


Vihdoin sain photaroitua simppelin tagin, josta käy ilmi kaikki oleellinen. Alareunassa on handmade-teksti ja yläreunassa sähköpostiosoitteeni. Harmaan viivakoodikohdan päälle kirjoitin lopuksi käsin nimmarini.


Tagien rei'ityksessä auttoi Fiskarssin pihtimallinen reikälävistin. Aivan mahtava vehje! Tekee juuri sopivan pieniä reikiä paperiaskartelun lisäksi myös kutistemuovikoruihin.


Reilu puolet läjästä meni samantien kiinni myyntiä odottaviin koruihin. Nyt kun tagi on aina sama, niin ilme pysyy yhtenäisenä vaikka taustan väriä vähän vaihtelisikin. Seuraavaksi voisin kokeilla jotain harmaanvihertävää kartonkia.


Paperiaskarteluun liittyen olen innostunut viimein myös paperikukista, joita moni skräppääjä ja askartelija on käyttänyt jo ikuisuuksia. Sain muutamia taannoin materiaalivaihdossa, ja totesin niiden sopivan hirmu monenlaisiin askarteluihin. Viikonloppuna käväisin Sinellissä etsimässä joitain rusehtavia tai harmahtavia (eli mahdollisimman monikäyttöisen sävyisiä) terälehtiä, mutta tulikin bongattua jotain vielä parempaa.



Pussilliset isoja ja pieniä terälehtiä "just add colour" -tyylillä. Valmiita värisekoituksia on nähty jo kaikkialla, joten tämä on varmasti todella tervetullut uutuus. Kokeilin jo yksien terälehtien värjäämistä musteella, ja kivalta näyttää, vai mitä? Kiinnitin terälehdet toisiinsa purppuralla haaraniitillä. Vielä kun ehtisi jossain välissä askartelemaan enemmänkin, niin tätäkin kukkaa voisi jossain hyödyntää.

5 kommenttia:

aliish kirjoitti...

Oi vähä kivoja noi kukat!

EK05 kirjoitti...

Pystyskö tommosesta kukkasesta tekemään rintaneulan tai hiuspinnin (sellainen nipsu taakse tms). Toi mustalila on makee!

Henna kirjoitti...

Yelloq Lizard, no niin on! :D

EK05, Itseasiassa meinasin kokeilla noihin terälehtiin semmoista kovetusainetta. Nythän nuo terälehdet on ihan lörtsöjä, niin ei ehkä tuommoisenaan pysyisi kovin kauan rintaneulana tai hiuspinninä. Mutta jos kovetusaineella saisi siitä jämäkämmän, niin sit voisi toimia :)

aliish kirjoitti...

Mulle tuli myös samantien mieleen että tommosen haluisin kyllä tukkaan :)

Pikkusisko kirjoitti...

Tykkään noista tageista! Kai miunki korussa tulee sit tuo tagi mukana?