25. elokuuta 2013

Vaijerikoruja

Alkuviikosta kaveri kävi kylässä opettelemassa koruntekojippoja, ja samalla tuli tongittua itsekin taas korutarvikkeet esille. Olin hankkinut kevään ja kesän mittaan paljon uusia materiaaleja joita en ollut vielä ehtinyt kokeilla, ja näistä suosikikseni nousivat pienet litteät välihelmikukat, joita lopulta käytinkin miltei joka korussa helmien välissä.

Koruiluillan aikana valmistui useampi rannekoru koruvaijeriin. Hopeoidut koruosat + lasihelmet. 


Seuraavana päivänä jatkoin koruhommia, kun tarvikkeet olivat hollilla. Tällä kertaa lähdin kokeilemaan rannekoruihin Swarovskin kristalleja lasihelmien sijaan.


Kun rannekoruja oli kertynyt jo tarpeeksi, tein vaijeriin vielä muutaman lasihelmikaulakorun. Aiemmin olen tehnyt lähinnä vain riipuksia, joten nämä ovat uusi aluevaltaus. 


Vaijerin ylijäämäpätkät kokeilin hyödyntää korviksiin, ja vaikka nämä ovat ihan erilaisia kuin mitä olen aiemmin tehnyt, niin tykkään lopputuloksesta. Vähän näyttävämpiä kuin pelkät korupiikkeihin tehdyt riippuvat korvikset. Ylemmässä Swarovskeja ja hopeoituja helmiä, alemmassa lasihelmet + hopeoidut helmet + tiibetinhopeiset kukkariipukset.


Olipas kivaa saada koruhommat käyntiin taas pitkästä aikaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kelpais kyllä mammallekin tommoiset korvikset ym. :)

Marika KK kirjoitti...

Tosi hienoja! Mulla ei millään riittäisi sorminäppäryys tuohon hommaan ;) taitolaji!