10. helmikuuta 2013

Purkkia ja purnukkaa

Erilaisia purkkeja ja kippoja tuntuu tarvitsevan koko ajan lisää askartelupöydälle, jotta kaikki romppeet saisi järjesteltyä edes jotenkin. Jugurttikippoja oli kulkeutunut pikkuhiljaa pöydälle kynäpurkeiksi, ja kun aikani katselin partaäijäriviä tuijottamassa tekemisiäni, päätin vihdoin päällystää purkit.

Pohjalle vedin muinoin aiemman asuntoni kylppärituunausta varten ostetun Dc-fix-muovin jämät ja päälle tein koristeluja washitapeilla. Paksua Dc-fix-muovia saa monissa eri väreissä ja kuvioissa esim. Etolasta ja Bauhausista ja sitä voi käyttää tällaisten pienten tuunausten lisäksi vaikkapa kaakeleiden, keittiötasojen ja kaappien päällystämiseen.


Myös muutama sinisävyinen Ikean peltipurkki sai pintaansa uuden värin.


Tuunauksessa käytetyt teipit on hankittu Ebaysta ja Etsystä, mutta Suomesta washitapeja saa muunmuassa Teippitarhasta.



2 kommenttia:

MerjaHannele kirjoitti...

Hienot purkit olet saanut aikaiseksi. Teippitarhan teippejä olenkin käynyt katsomassa, budjetti vaan ei salli kaikkea ostella, mitä haluaisi.

Henna kirjoitti...

Kiitos :) Nuo teipit ovat yllättävän monikäyttöisiä, suosittelen kokeilemaan! Washeja taitaa olla nyt myynnissä myös Tigerissä ja Tiimarissa, jos ei halua lähteä nettikaupoista tilailemaan mitään suuria eriä.